Konferens

Hos oss på Nolvik Restaurang och Konferens tar vi emot sällskap från 10 – 155 personer. I vår hörsal sitter ni fantastiskt skönt upp till 90 personer i biosittning. Önskar ni en bra teamaktivitet under er konferens har vi flera spännande aktiviteter att erbjuda.

separator-nolvik


 

 

Konferens med BODYFLIGHT

Kombinera en adrenalinfylld aktivitet med er konferens. Utanför vår restaurang finner ni de ”tre tornen” , Prova på att flyga din kropp under två adrenalinfyllda minuter. Motsvarar samma flygtid som tre stycken fallskärmshopp från 4000 meters höjd – en härlig upplevelse!

Kontakta oss för prisuppgift

 

Konferens med escapebox

EscapeBox – Aktivitet i Göteborg, Stockholm & Malmö

Escapebox är en häftig spionjakt, utformat som ett lagspel. Lagen om 3-6 personer får var sin agentväska och en dokumentmapp. Tillsammans behöver dem lösa varierande, kluriga och underhållande uppdrag. Exempelvis, leta spår, identifiera fingeravtryck och knäcka olika typer av koder för att komma vidare i spionjakten och fullfölja uppdraget inom 60 minuter.

Kontakta oss för prisuppgift

Konferens med Fånarna på Farmen

 
 

Fånarna på Farmen, för er som vill göra något riktigt roligt tillsammans. En fartfylld skattjakt med annorlunda och väl genomtänkta aktiviteter. I denna lagkamp kommer alla i sällskapet att vara aktivt deltagande tillsammans, med en lagom blandning tankeverksamhet och fysiskt genomförande. Aktivitetsgården finns 1,5 km ifrån Nolvik Konferens. Vid ankomst blir ni väl mottagna och kommer att guidas genom ett proffsigt arrangemang i en härligt avslappnad och lantlig miljö. Garanterat en minnesvärd upplevelse. Tidsåtgången är 3 timmar, inklusive ombyte till rena overaller och en fikapaus.

Kontakta oss för prisuppgift